9. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Enkefru Stengelføhn-Glad (jeg er veldig snill med stavemåten)Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-04 12.40.35.jpg
Det var snart dagen for den store juleforestillingen på skolen til nissebarna. Dessverre hadde hovedrollen i julestykket deres blitt syk, og det begynte å haste med å finne en erstatning. På vei hjem fra julegavehandling hadde Lillebror møtt på en liten kar som så perfekt ut for en juleforestilling, så han hadde stanset opp og spurt ham om han var interessert. Storesøster hadde gått i forveien hjem og ventet spent på svaret han hadde fått.
– Han sa han hadde ikke tid, sa Lillebror. – Noen hadde visst barbert seg eller noe og angret seg veldig etterpå, for nå måtte han ut og lete, fortsatte han, mens familien så uforstående på ham.
– Skjønte det ikke helt jeg heller, sa Lillebror og trakk på skuldrene.

2016-12-04 10.36.46.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?
Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

22 kommentarer om “9. desember i Dorulldalen

 1. Det var Putti plutti pott som ikke hadde tid, for han må ut og finne skjegget til nissefar🎅

  Liker

 2. Putti-Plutti-Pott hakke ti’ for han må finne skjegget 🙂 Hørte den på radioen i dag og kunne neeesten hele teksten. Sikkert 30 år siden jeg hørte den sist 🙂 (og på radioen kalte de ham Putti-Plutti-PLOTT.)

  Liker

  1. Må innrømme at jeg googler ham hver gang jeg må skrive navnet riktig. Plutti meg her, og Putti meg der, men Plott har jeg nok aldri rotet inn.

   Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s