11. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Jon BlundVelkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-12-10 21.04.28.jpg
Nissebarna var alene hjemme i den lille stua i skogen. Nissemor og Nissefar var ute og handlet inn de siste julegavene. Nå satt ungene og pakket inn julegavene til foreldrene. Det meste hadde de laget selv. Resten hadde de kjøpt billig og lot som om de hadde laget det selv.

Plutselig banket det på døren.
-Hvem er det? ropte Storesøster.
– Mamma er hjemme, nå kan dere åpne døren, sa stemmen der ute. – Det er ingenting å være redd for.
Nissebarna så på hverandre. Hvorfor skulle Nissemor svare så rart? Og hvorfor skulle hun banke på hjemme hos seg selv? De kikket forsiktig ut av vinduet og så rett inn i et ansikt med bart og skjegg og russisk sminke fra 70-tallet. Så du kan trygt stole på at det ikke ble åpnet noen dør for denne mammaen. Nissebarna ventet tålmodig under senga til de ekte foreldrene kom hjem.
2016-12-04 11.41.58.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?
Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

16 kommentarer om “11. desember i Dorulldalen

 1. 11.desember – Denne var lett. Her er det snakk om filmen «Med Grimm og gru» Du er på jakt etter ulven, Titi Suru, som ble spilt av Mikhail Boyarskiy☺️

  Liker

 2. Dette er ulven i «Rock’n Roll Wolf», en ballett fra Russland i 1976, spilt av Mikhael Boyars.
  Ja, jeg måtte Google detaljene, men jeg husker den sangen SÅÅ godt fra barndommen! «Maaaa-meee’s home! Now you can open The door! Don’t be afraid now, not anymore!»

  Liker

 3. Å, en favoritt her. Er det Suru han heter, tro? Iallfall er det ulven fra balletten som sendes på TV fremdeles etter alle disse årene.

  Liker

 4. Den sinnsyke ulvemannen på filmen fra Romania laget i 1963 som INGEN har sett eller kommer til å se mer en to minutter av.

  Liker

 5. 😍Smelt😍 Det er Rockeulven fra musikalen «Med Grimm og gru». Den kjekkeste ulven jeg vet om❣️ Og for en stemme!!!

  Liker

 6. Dette er ulven Titi Suru fra «Med Grimm og Gru». Skuespilleren heter Mikhail Boyarsky eller noe sånt. Det vet jeg fordi da filmen kom på norsk tv en gang på 80-tallet, så syntes jeg han var litt småkjekk (rødme, rødme…), og fikk det med meg fra rulleteksten eller programbladet. Sleip fyr, den ulven! Men mamma Rada var tøff!

  Liker

  1. Virker som om alle jenter har hatt en ting for han her. Jeg er skeptisk. Voksen, piperøykende, oversminket kar som prøver å bryte seg inn hos noen unger. Og jentene smelter helt.

   Likt av 1 person

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s