Dorullby Brukt og Antikk 5. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Lillebror og Storesøster hadde vært ute og lekt i snøen hele dagen, men vesle Babyknøtten hadde måttet være inne. Han syntes det var blodig urettferdig at de fikk leke, mens han måtte holde mamma med selskap i butikken, bare fordi han hadde laget Jo Nesbø-snømenn i hele går og plassert utenfor dørene til folk. Plutselig kom Lillebror og Storesøster løpende inn i butikken med gode nyheter.
– Vi har sett hjulspor i snøen. Vi vet hvordan vi finner en av bileierne vi må snakke med!

Pling, sa bjellen over døren, og inn kom den vakreste geita de hadde sett. Hun så etter leker til en flokk små barn og spurte om de visste om noen i nærheten som solgte jordbær med honningdugg.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

7 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 5. desember

  1. Kan det være ei geitemor fra noe jeg har glemt tittelen på? Heter hun noe lignende Raia? Kanskje Rada? Tar sjansen på at dette er sån noenlunde innafor 😉

    Liker

  2. Dette er nok mamma Rada fra musikalfilmen som på norsk heter «Med Grimm og Gru» . Jeg husker ikke originaltittelen, men mener det var en fransk/ rumensk/ sovjetisk samproduksjon. Litt utdatert nå, men fortsatt kul! Og sangen hennes er jo blitt en klassiker! Og da jeg var ung syntes jeg Titi Suru var bitte litt kjekk😄

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s