Dorullby Brukt og Antikk 14. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Nissemor og Nissefar ble veldig glade da de fikk vite at Dolokk Holmes hadde funnet ledetråder til hvem det var som kunne ha skrevet brevet. Når de fant henne, kunne de endelig forklare henne at ingen av de som eide biler i byen, ønsket at butikken skulle rives og bli parkeringshus.
– Hvorfor vil en eldre dame ødelegge for oss? sa Nissemor trist.
– Kanskje hun er en av bileierne, sa Nissefar. – Vi mangler jo fremdeles å vite hvem som eier de to siste bilene.
– Da må vi spørre alle de gamle damene vi kan finne i hele byen, sa Nissemor idet en gammel veteranbil putret forbi utenfor butikken deres. Akkurat raskt nok til at de ikke klarte å se hvor den kjørte.

Bjellen over døren plinget en kjent melodi ingen kunne sette fingeren på hva het, og inn danset en ung vakker ballerina som luktet av alskens godsaker, men også av svisker. Hun sa ikke et ord, men kjøpte det hun skulle ha og danset ut igjen.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

7 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 14. desember

  1. Dette må jo være the Sugar Plum Fairy fra Nøtteknekkeren. Pjotr Tsjajkovskijs ( ble det riktig stavet???) musikk til dansen hennes hører man stadig i alle mulige sammenhenger.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s