Dorullby Brukt og Antikk 15. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Utenfor godset fant Nissemor veteranbilen fra dagen i forveien, altså i går. Men det var ikke grevinnens bil, den visste de jo godt hvordan så ut.
– Er hun ikke nydelig, hørte hun en stemme si fra inngangsdøren til huset.
– Oberst Dobørsten, sa Nissemor. – Er du kommet til byen?
– Jeg feirer jo alltid jul her på godset, sa obersten. – Og jeg må jo komme noen dager i forveien for å skaffe årets Macaroniengel™ til grevinnen. De siste ordene hvisket han, så grevinnen ikke skulle høre det, selv om det ikke var en spesielt god hemmelighet at de begge kjøpte årets nyeste Macaroniengel™ til hverandre hver jul.

Om bjellen plinget var umulig å si, for inn kom to høylytte kelnere som kjeftet og kranglet og sang  om hverandre. De ba om en bok med oppskrifter til eksotiske hundemat, før de kjeftet seg ut igjen med en nydelig ballade.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i dagene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

5 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 15. desember

  1. Dette er Tony og Joe (tror jeg de heter) som synger en vakker ballade til Lady og Landstrykeren som deler en posjon spaghetti med kjøttboller. Romantisk og nydelig!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s