Dorullby Brukt og Antikk 16. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Tvillingene Dorit og Doris hadde også kommet til byen og de ble veldig giret da de hørte om mysteriene til Nissefamilien. Hvem eide den fjerde og siste bilen i byen? Og hvem hadde skrevet brevet og truet med å rive hele Dorullby brukt og Antikk for å sette opp en garasje.
– Så spennende julemysterium har jeg ikke vært med på siden hesten min tok Rudolfs plass foran sleden til Julenissen, sa Doris.
– Hva? Sa Doris.
– Har jeg ikke fortalt om det?
– Nei, sa søsteren hennes insisterende, det tror jeg faktisk jeg hadde husket.
– Åja, nei, det var egentlig hele historien, sa Doris og trakk på skuldrene. – Du husker det jo, Babyknøtten, du var jo der. Vesle Babyknøtten nikket på hodet. Dorit så sjokkert ut, men Lillebror og Storesøster hadde forlengst sluttet å la seg forbauset over alt vesle Babyknøttet var med på.

Bjellen over døra plinget så vakkert som himmel på jord, og inn kom både en rørlegger og crooner, men det var bare én mann, og han ville ha en gave til sitt nye barnebarn, selv om han knapt så gammelt ut til å være far selv.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Ukevinner er Eva Katrin, som svarte her på bloggen. Hun vant en sånn staselig kopp, og den kan du også vinne i dagene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

6 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 16. desember

  1. Dette er nok Kurt Nilsen. Jeg er ikke blodfan, men han synger fint! Og så glemmer jeg aldri World Idol- finalen ! Det var utrolig underholdende å følge med på Kurts ansiktsuttrykk og Kelly Clarksons ansiktsuttrykk etter hvert som stemmene kom inn. Jeg visste ikke at han var blitt bestefar, så det måtte jeg sjekke. Men da vil jeg gratulere han! Barnebarn er bra😊

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s