Hjemme

I dag har jeg ikke gått en meter.

Ok, kanskje noen meter, men ikke utenfor tomta. Lenge siden det var så digg å være hjemme. Og katten Jansson har visst savnet meg like mye som jeg har savnet ham. Han har logget inntil meg i hele dag. Holger har ikke nevnt noe. Men Sten er favoritten hans uansett.

Jeg satte opp en lang liste over ting jeg skulle gjøre i dag, men jeg sov og så på tv i stedet. Den to-do listen går vel ingen steder.

Blir kjedelig innlegg dette, når man ikke har gjort noe. Det får jeg nesten ta med meg til i morgen. Da har forresten Sten bursdag. Kanskje han har husket å invitere noen gjester i år. Det vet man aldri, så om du ikke har blitt invitert, fortvil ikke, det er ikke for sent før det er for sent.

En kommentar om “Hjemme

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s