Hurra for Sten

Gamlefar i huset har blitt 42 år. Ingen hæler i taket og ingen tenner i tapeten, men det får bra. Begge de alternativene høres så ubehagelige ut uansett. Derimot har vi fått besøk i opptil flere puljer. Først en bror. Det måtte bli min, siden Sten ikke har noen. Til gjengjeld har jeg to. Så det går litt opp i opp. Så kom Sten sine foreldre. Begge to. Selv har jeg jo bare én, så der er det litt ujevnt igjen. Til slutt kom to av naboene. De deler vi på. Jeg er ikke mattelærer, men jeg REGNER med at dere ikke skjønner hva jeg skal frem til uansett.

Nydelig bursdagskort

Dagen startet med at Sten fant en levering med frokost på døra. Sten ble mer overrasket enn meg, men så hadde ikke han bestill det heller. Bror dukket opp med vin, foreldrene hadde med reker og naboene kom med spill, så bursdagsbarnet sitter nå på kvelden med et salig smil om munnen. Tror han har hatt det fint. Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal kjøpe til ham i gave. Hva ønsker 42-åringer seg for tiden?

Det blir forresten mer besøk til lørdag, men satser på at tak og tapet får være i fred da også.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s