ANNERLEDES

Jeg hater å si dette, men det er ANNERLEDES sommer. Ordet ANNERLEDES er blitt brukt så mye i det siste at jeg får brekninger. Like kraftig som når jeg tenker på hotellrommet i Kristiansand. Klarer ikke. men det er sant, det er ANNERLEDES. Jeg vet ikke om Vy utnytter disse ANNERLEDES tider til å skru opp prisen, men de klarte i alle fall å forhindre oss i å ta en togtur til Bergen i sommer. Hu hei, det var litt av noen ANNERLEDES priser ja. Så får vi vel finne noe annet å fylle sommerdagene med. Dersom sommerdagene kommer igjen da. Vi får finne oss en utesofa så vi kan nyte både den nye plenen og det nye taket over terrassen. Vi har egentlig ikke noe å klage på, men noe må man jo finne på.

Har du forresten sett alle episodene av A Place to Call Home ennå? Det burde du. Den er litt ANNERLEDES. Jeg visste i alle fall ikke hva jeg gikk til. Deilig å ha noe som får en opp på morgenen også, når jobben er en evighet unna. Ny episode klokken 06.00. De episodene ser seg ikke selv, for å si det sånn. Kan noen som har vært i Australia forklare meg hvordan de kommer seg fra Sydney til Inverness i løpet av morgenkvisten, når kartet mitt sier at det skal ta 16 timer? Og kartet mitt jobber med dagens veier og biler. Jeg har flere spørsmål, men vi kan ta dem senere.

Jeg fortsetter å lese Mummibøkene. Nå er jeg på Mummipappa på Eventyr. Ikke like morsom som farlig Midtsommer, men universet til Jansson er så deilig. De snakker til hverandre på en forunderlig måte jeg ikke helt forstår. Og jeg liker at jeg fremdeles, og antakelig for alltid, kan ha Tove Jansson som er forbilde, i motsetning til forfatteren av noen andre av mine favorittbøker. De om han trollmannen vet du. Fått et litt ANNERLEDES syn på henne de siste dagene. Men Mummiuniverset forblir som det alltid har vært. Det nye som blir produsert kan man jo bare se vekk fra om en vil. Ikke tolk dette som at jeg ikke vil ha flere nye Mummikopper.

Og så hadde vi besøk i dag, det var stas. Ei barndomsvenninne av Sten som dukker opp innimellom og spiller spill og jangler. Hun avslutter gjerne alle setningene sine med «sa brura» og helst dine setninger også. Er ikke det ANNERLEDES, så vet ikke jeg. Vi sender henne aldri avgårde igjen før vi har stappet henne full av mat og godis (det gjelder for så vidt alle som kommer innom) og sendt med henne alle My Little Pony-ene jeg har skaffet siden sist. Det kan være skummelt å si til meg at man samler noe, eller bare liker noe. For da får du det. Til du ikke orker mer. Dette kan i aller høyeste grad omfatte ting jeg bare synes du burde like også.

Rimelig ANNERLEDES med en hodepine som ikke slipper taket på ei uke, men det er vel bare litt av sjarmen med 2020.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s