Bilferie

Det er ikke maksimalt å finne på i Ski, la oss bare være enige om det. Grunnen til at det bor folk i Ski er at det er lett å komme seg herfra. Det burde faktisk være slagordet til Ski. Derfor ble det til at vi ferierte på outleten i Vestby i går. jeg foreslo for Sten at vi kunne dra dit og handle litt klær og kjøkkenting og sånn, gå innom Plantasjen, og handle mat på Holdbart. Men egentlig ville jeg bare til Extra leker og kjøpe meg en Ron Weasley dukke, med Yule Ball outfit. Så det gjorde jeg. Sjekk de klærne.

Det finnes en J.K. Rowling-dukke også. Den er litt sjelden og dyr, men nå tror jeg kanskje den begynner å bli litt rimeligere. Hadde kanskje vært lurt å se sitt snitt nå og få tak i den. Kanskje ta av hodet og sette det på kroppen til Ken… Nei, man blir aldri for gammel til å leke med dukker.

Etter at jeg hadde gått lei av alle hyllene på Extra leker, og diskutert med en av de ansatte hva som var verst av Disney Princess Belle-dukke med de lengste øyenvippene i verden, og LOL Surprise dukkene som ser ut som prostituerte babyer, fortsatte vi turen til de andre butikkene. Vi så også på nye utemøbler til den nye terrassen vår, men det var altfor dyrt. Middagen ble på et gatekjøkken som ga meg veldig sommerferiefeeling. Må ha vært på noen slike i barndommen. Den tilhørte ikke akkurat en kjede, for å si det sånn. Og maten var skikkelig gatekjøkken mat, burgeren svømte i dressing. jeg elsket det, men sten brukte tolv serveitter til å få av såpass mye dresing at han kunne spise halve burgeren sin og så gi resten til meg. jeg Klina til med pommes frittes også, og det var skikkelige greier, ikke sånne pinner man får på McDonalds. Dette må nesten ha vært Hoffs. Ikke noe drit. Etter at jeg ble veggis for 20 år siden har det ikke vært flust av gatekjøkkenbesøk, men siden det nå blir vanligere og vanligere med opptil flere vegetariske alternativer kan jeg kikke innom jeg også. Så jeg hadde en eksotisk og fin opplevelse, mens Sten nok kunne tenkt seg en litt bedre restaurant. Vi får se til bursdagen hans, det er bare et år til.

I dag stod jeg tidlig opp, og så på A Place to Call Home idet de la det ut på sidene til NRK klokka 06.00. Så spiste jeg frokost og tok turen opp til Lars, fordi hurra, Lars er hjemme igjen. Og vi skal pusse opp stua og kjøkkenet hans i ferien. Det begynte litt trått i dag, men så ville han brått at vi skulle dra til Sandefjord. Jeg lå på sofaen og duppet av (for jeg var jo oppe før hanen gol) så jeg trodde jeg drømte, men idet han sa at vi skulle kjøre gjennom Tønsberg våknet jeg til. Det er jo onsdag, og det betyr at bruktbutikken Erikshjälpen i Tønsberg er åpen. Med litt flaks hadde de kanskje ikke solgt den nydelige rullestolen jeg så der sist. Den var altså så fin. Det gikk raskere å komme seg fremover uten å måtte stanse for å lade hver tredje kilometer, og brått var vi i både Tønsberg og Sandefjord og på vei hjem igjen. Rullestolen hadde blitt solgt, naturligvis, den var nydelig. Vi fant et hjørnebarskap til Lars, og fikk hentet det han skulle i Sandefjord. Selv fikk jeg bare tak i et Mummiblad så gammelt at de trodde han het Mummien.

Så skulle vi hente et salongbord hos en han hadde snakket med på Finn. Han skulle komme og hente det klokken 17.00. HUn hadde foreslått 17.30, men Lars sa 17.00 var bedre. Men så ble det jo sånn at vi ikke rakk dit til tiden, og sendte melding i god tid i forveien og beklaget dette. Vi spurte om vi fremdeles kunne komme klokka 17.30, men da Vippset hun depositumet tilbake og sa at dette ble for mye for henne. Lars fikk ikke kjøpe det bordet. Også Lars som hadde gledet seg til å få det bordet så lenge. Stakkars. Men han ble i bedre humør igjen etter at jeg hadde foreslått en rekke stygge ting vi kunne skrive tilbake til henne. Det ble med snakket, men vi sa ikke noe hun ikke hadde fortjent. Føsj. Folk på Finn.
Vi stanset innom flere bruktbutikker, og IKEA og så spiste vi burger i dag også. I dag ble det på Burger King, for der husker jeg at jeg spiste en gang på 90-tallet. Det ble straks ganske klart hvorfor jeg ikke renner ned dørene der ja. Maten var ikke noe jeg har lyst til å gjenta, og betjeningen så ut som de var mette av dage i en alder av to og tjue. Fikk ikke med leke til maten heller. Ja, jeg sjekket.

I bilen ble jeg angrepet ev edderkopp! Igjen! Dette er andre gangen nå. Forrige gang var for noen år siden, i en annen bil, men jeg begynner å se et mønster.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s