Lounging

I dag blogger jeg fra det som har blitt den nye loungen vår på terrassen foran huset. Vi pusser jo egentlig opp hos Lars for tiden, men i dag ble det litt hos oss også. Lars skriøudde sammen sofaen vi kjøpte på IKEA i går. Han var flink og skrudde sammen sofaen hele to ganger. Vi leser vel ikke bruksanvisningen på leker fra kinderegg eller møbler fra IKEA? Så fant jeg frem det gamle bordet etter mamma, det vil si jeg ba Sten hente det i garasjen. Jeg kjøpte dessuten en lyslenke i går med noe som ser ut som retro lampeskjerm. Nydelig, men jeg vurderer å feste på noen frynser. Alt i alt ble det et deilig sted å slappe av i skyggen. Her skal jeg kose meg med tegneserier og det er ikke utenkelig at det blir en liten lur her. Hvorfor skal ikke naboene også sjeneres av snorkinga mi? Alt kan ikke alltid bare gå ut over Sten.

De retro putene og klossepuffen ble kjøpt på Coop Obs Bygg Gjør Det Selv Takkskarruha Værsågod. Den runde puta rappet jeg fra kurven til Jansson. Ta det med ro, han bruker den aldri. Kommer ikke til å merke at den er vekk. Jeg har også veldig lyst på en fatboy, men kunne de ha kommet i mer enn én farge? Eller kunne eventuelt den ene fargen ikke være verdens mest intense oransjefarge? Det gjorde fysisk vondt å se på den. Kameraet greide ikke å fange opp nyansen skikkelig.

På Holdbart her om dagen fant jeg igjen en brus fra barndommen. Pink Panter spesial. Den smakte ikke like ille som jeg husket, men fortsatt vemmelig nok til at jeg ikke klarte å drikke hele. Lars drakk to. Kanskje jeg prøver igjen i morgen. Jeg fant foresten mer lektyre til dagene på den nye sofaen. Er veldig interessert i å se hvordan Familien formidlet et samisk bryllup i 1972.

Her var det en som brått skulle ha tilbake puta ja.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s