Regn, regn og Harry Potter

Joda, oppussingskjøret går. Men det går sakte og er mye smågreier som tar mye tid. Lars sager til små stykker av en vegg eller noe. Jeg pusser på noe greier. Lina fjerner noe tapet. Vi henter en puff. Så må vi hente sandpapir. Så er sandpapiret feil. Så henter vi nytt sandpapir. Det er også feil. Kunne like gjerne leid en hytte utenfor Jula om det allikevel er der vi skal være i sommer. I går gjorde vi ikke annet enn å kjøre frem og tilbake til jula og Kolbotn og Oslo.

Kjedet meg på Jula, så jeg hjalp Bjørg Eva å se etter ny kaffetrakter

Men noe skal en ha å gjøre for å fylle tiden til denne patetiske unnskyldningen av en sommerferie. Ikke to sammenhengende dager med sol. Det er spesielt. Glad i regn jeg altså, men det får være måte på.

Elv her, liksom.

Men så dukker denne dagen opp. Harry Potter bursdag. Japp, den guttungen fyller 40 før meg. Det er noe jeg trøster meg litt med. Så i dag feiret vi i Harry Potter-lauget. Vi deltok på quiz med Hasse og Thope, og jeg hadde laget en vrien Kahoot til de andre i lauget. Lina kom på besøk og jeg pynta pc-en før quiz. Hun hadde på HP sokker og jeg serverte marsipankake.

Da sten kom hjem hadde han kjøpt en McGonnagal dukke til meg, så denne feiringen ble enda litt mer ordentlig enn jeg hadde sett for meg. Om dette er det jeg får til Harry Potter 40årsdag, tenk hva jeg får til min egen? Han har lagt lista høyt nå.

En kommentar om “Regn, regn og Harry Potter

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s