I skapet snorker katten

Har passende nok holdt sengen i størsteparten av dagen. Katten Jansson står for bakgrunnsmusikken. Heldigvis har vi fått innstallert tv-en vår på veggen og jeg fant knappen som gjør at de snakker engelsk på Cartoon Network. Jeg er så uendelig lei den Viaplay-reklamen. Om jeg noen gang har ønsket meg Viaplay, så er den følelsen borte nå! Det samme gjelder bindreklamen de sender nå. Altså ikke helt det samme som gjelder, men jeg er så lei. Jeg heier på helsesøsteren fra 1953.

Og med frokost på sengen er det vanskelig å ikke smile. Det er lett å ikke le, for det gjør så vondt at jeg ikke husker hva jeg heter. Lurer på hvor lenge dette vil vare. Lurer på hva som vil skje når jeg drar tilbake på jobb. Jeg fikk spørsmål i stad om jeg ville ha vanlige eller amerikanske pannekaker. Jeg ba Sten om å overraske meg. Helst med amerikanske. Så det ble jeg.
Om det er frokost på sengen som venter meg hjemme er det vel nesten verdt det?

Lurer på om de fikk fanget den musa…

 

IMG_1499.JPGFrokost på senga kan jeg bli vant til.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s