Sånn går no dagan

Jeg bestemte meg for å blogge daglig i år for å finne noe interessant i hver dag, noe interessant nok til å skrive om. Men etter to dager i senga blir det veldig lite å fortelle om. Dere har sikkert liten interesse av hvor jeg fant de ulike nøklene og skattekistene i spillet jeg har lastet ned på ipaden, eller hvor overrasket jeg ble da jeg så at Juni Anker-Hansen har funnet en ny bror.

Heldigvis for dere lesere var jeg i dag ute for å finne meg en sykemelding, og legekontoret skuffer aldri. Det er veldig gøy å se pensjonistene prøve å takle den i overkant vriene betalingsmaskinen. Den har et tekst som forklarer hvordan kortet skal inn i maskinen og en stemme forklarer deg også hvordan. Desverre stemmer ikke de to forklaringene overens. Lurer på hvem som synes de maskinene var en god ide.
Aller best er allikevel navnet på den ene legen. Sten pekte på skiltet og staks etter hadde jeg kraftige smerter i brystkassa. Jeg vil herved utfordre alle lesere til å finne en lege med et bedre navn enn Dr Ostebrød.

Etter legen gikk vi på Zoom for å lunsje oss. Det er det hyggeligste stedet man kan spise i Ski, men det er aldri folk der. Kanskje derfor det er det hyggeligste stedet… Men folk vil vel heller sitte inne i det masete kjøpesenteret og spise der. Skjønner det ikke, men passer meg bra. Hold dere unna. Bare besøk det ofte nok til at de kan ha det åpent.

Dagens bilde blir av en animasjon jeg lager med Lars. Den handler om Annika som kjøper is av en ape.

IMG_1313.JPG

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s