Om flaks

Hva har skjedd med øyet ditt, spør folk.
jeg ble påkjørt av en bil, forteller jeg.
Oi, så heldig du var, svarer folk.

Jeg antar at det finnes ulike meninger om hva hell er.

Jeg er ikke heldig. Jeg vinner aldri noe. Tror sist gang jeg vant noe var på barneskolen da jeg vant er helt brett med Fantabokser. Og selv det endte bare opp med at jeg ble ertet på skolen og kalt Fantaboksen. At jeg i det hele tatt har begynt å kjøpe Flaxlodd innimellom kan umulig skyldes annet enn idioti.

For litt siden meldte jeg meg allikevel på Adams matkasse. Man kunne vinne en mulighet til å være prøvekanin for en av kassene hans. Det er kjøtt i kassen, men jeg bor jo med en som er veldig glad i å lage mat, så jeg tenkte å vinne den til Sten. Det vil si jeg tenkte å melde meg på for Sten, jeg visste jo jeg ikke ville vinne. Stor var derfor overraskelsen da telefonen ringte og det var fra Adams! Desverre rakk jeg ikke å ta telefonen og selv om jeg ringte opp igjen med en gang var der ikke mulig å komme frem. Unnskyld, Sten.

Så det burde ikke overraske meg at når jeg i dag tidlig så NSB-ansatte dele ut store gule goodiebags og Kvikklunsj til folk på perrongen, ville ikke jeg ende opp med noen av delene. Jeg skjønte fort at dersom det skulle bli godteri på meg også måtte jeg sirkulere rundt dem. Brått ble den siste gule posen gitt bort, men den store kurven med Kvikklunsj var fortsatt stappfull! Men akkurat idet jeg kom nærme nok måtte damen stanse hos et eldre ektepar. Gah! Jeg har ikke noe imot gamle mennesker, men jeg synes de kan holde seg såpass oppdatert at de klarer å lese skjermen med togtider. Den er kanskje mer moderne, men konseptet er ikke mye endret siden 1920 eller når sist dere så på en timetabell! Greit jeg er kanskje ikke verdensmester i å lære nye ting eg heller, og togtider er noe av det verste, men jeg oppholder da ikke folk når andre står og vil ha sjokolade!

IMG_1555

Hei, gamle mennesker, dere skylder meg en Kvikklunsj!

6 kommentarer om “Om flaks

  1. Tilbaketråkk: Garasje-blues | Sebolas

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s