Garasje-blues

Hei og velkommen til Sebolas.com, du har vel fått med deg påskekrimmen? Les den HER. Hvis du derimot har tenkt til å lese om dagen min, fordi du allerede har lest påskekrimmen, så kan du gjøre det HER. Her altså…

Her: Vi hadde planer om en avslappende påskeferie. Det vil si; JEG hadde planer om det. Men så fant jeg ut at Sten jo ikke har ordentlig påskeferie, så jeg kunne like gjerne bruke uka til noe nyttig. Vi har en stappfull bod som desperat trenger en opprydning, men for å gjøre det visste jeg at jeg måtte få ryddet opp i garasjen og så flytte mer ned dit. Så jeg kjøpte plastkasser for å unngå fukt og begynner å fylle opp kassene med ting fra boden. Så bærer vi ned kassene og mens jeg skal til å låse opp garasjeporten synes jeg at jeg hører en merkelig lyd. Fossende vann? Det kan umulig være positivt.

Det var ikke det. Ikke noe positivt. Vi har flatt tak på garasjen vår og av en eller annen grunn går det ei takrenne inn gjennom taket og ut veggen. Den var nå ødelagt, og vannet fosset, bokstavelig talt, inn. Det sprutet vann over alt fra den nederste veggen og til midten av rommet. Rommet hadde vært rotete og kaotisk fra før av, men det hjalp ikke akkurat med bløte pappesker som gikk i oppløsning. Ikke akkurat det jeg trengte midt oppi all ryddingen.

Jeg fikk fikset takrenna da jeg opdaget at den bare hadde sklidd fra hverandre, og så plasserte jeg en dør foran den så den ville beskytte for vannet dersom det skulle skje igjen. Noe som antakelig vil skje, skal vi tro naboen som deler den innerste veggen med oss, og som fikk mesteparten av vannet. De hadde opplevd dette før og oppbevarer ikke så mye der lenger. De hadde prøvd å klage til styret, uten hell, så det skal bli artig å se nå fremover. Vi må jo få fikset det. Og da jeg kom ned i dag for å rydde opp oppdaget jeg at den ene planken på ytterveggen var revet av og brekt. Aner ikke hva som har skjedd. Jeg skrev noe om flaks her om dagen? Vel, mitt hell ser ut til å være nærmere den engelske betydningen av ordet.

Men Lars kom til unnsetning. Vet ikke helt hvordan det skulle gått uten ham. Da hadde jeg vel brukt hele uka på å tusle rundt der nede. Men alt var unnagjort på to timer, og nå er det ryddig, oversiktlig og noenlunde tørt der nede. Søpla er samlet sammen og klar til å kastes. Det samme med alt som skal til bruktbutikker. Og mens jeg hadde Lars og bil her bestemte vi oss for å dra og kjøpe en grill til Sten. Det var nesten Lars sin idé, jeg vet ikke hva som gikk av ham, han synes vel det er gøy med grill. Eller å se noen andre svi av noen høvdinger for en gangs skyld. De har jo akkurat kjøpt seg hus. Rett nede i gata her. Vanskelig å ikke ta det som et kompliment!

2015-03-30 15.53.46Artig overraskelse oppå det hele.

2015-03-30 15.26.37Nå begynner det å bli oversiktlig og fint.

2015-03-30 15.33.24Provisorisk lekegrind.

En kommentar om “Garasje-blues

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s