Paradise Hotel, she wrote

Hei og velkommen til Sebolas.com, du har vel fått med deg påskekrimmen? Les den HER. Hvis du derimot har tenkt til å lese om dagen min, fordi du allerede har lest påskekrimmen, så kan du gjøre det HER. Her altså…

…eller dagen min og dagen min, dette blir mer ranting om Paradise. Hold kjeft, det er derfor du er her uansett.

I går begynte jo som kjent en ny uke, og et nytt tema på Paradise. Du kan godt si hva du vil om Paradise og jeg vil antakelig være enig med deg, men en ting skal de ha, produsentene, de er ikke dumme og jammen er de egentlig ganske morsomme også.
Desverre er det nokså bortkastet med tanke på både deltakere og antakelig majoriteten av publikum. Denne ukens tema er Ondskapens Hotell. Forrige ukes tema var Eyes Wide Shut, og uken før det var det Tro, Håp og Kjærlighet. Tidligere år har hatt eventyrtema, filmtema og mye annet moro. Oppgavene de skal igjennom denne uken er inspirert av temaene, filmene, bøker og brettspill. De er ikke strenge på temaene og liker og leke seg; denne uken har de lurt inn Murder, She Wrote, Cluedo og Agatha Christies «Ti små negerunger» (som jeg ikke kan tenke meg at heter det lenger, men gidder ikke google etter ny tittel). Det er referanser høyt og lavt og hver ukes tema gjennomsyrer virkelig spillet. Men hvor mange referanser er det deltakerne tar? Null. Nix. Og også nada.

De har naturligvis ikke lest bøkene det er snakk om, men har de ikke hørt om filmene heller? Har de ikke sett TV-seriene, eller i det minste hørt om dem? Spiller de ikke brettspill… hva gjør de egentlig? De er jo veldig opptatt av kropp og helse, det ser man jo på hvor mye de trener. Og hvor mye alkohol de får i seg, Pepsiboksene som står rundt over alt, samt kjederøykingen. Men har de ingen andre interesser?  Leser de ingen ting? Ser de ikke på noe som helst? De greide ikke å huske sammensettingen av ordene «Eyes Wide Shut» engang.

Beklager! Jeg glemte meg bort og skar alle over en kam. Jeg glemte Sara! Hun som poserte med boken, jeg har nevnt det tidligere, hun er liksom den smarte. Hun klarte å referere sitt forhold til krim. Krimgåtene i Donald. Som hun ikke turte å lese, fordi de var skumle. Eller var det Emilie? Ååååh, det er så vrient å huske alle navnene. Jeg vil helst bare kalle alle Tina. Mye lettere.

I går skulle de kle seg ut som de ulike karakterene fra brettspillet Cluedo. Jeg skrev om filmatiseringen av Cluedo her om dagen. Elsker det konseptet. mens deltakerne løp til rommene der kostymene lå hvisket jeg til Sten «de kommer til å hate alle kostymene som dekker mer enn privaten». Det gjør de alltid og i går var intet unntak. Jeg tror bare det var hun i det slutty french maid kostymet som var noenlunde happy. Kostymene så kjempebra ut. Synd at karakterene bare satt kjederøykende og brisne rundt et bord bare. Som d egjør hver kveld. Det er hobyen deres. Det er dette de jubler for, når de får høre at de skal. Endelig skal de ikke sitte i den samme sofaen og drikke Pepsi, nå skal de sitte der og drekka! Håper de får utdelt Jessica Fletcher-kostymer i morgen.

04-copyDette er bare et forslag, TV3, men jeg ville satt stor pris på det!

Så jeg vil bare si til de stakkars produsentene som gråter seg i søvn ovar at ingen skjønner konseptene deres; Joda. Jeg er her. Sten også. Og det er sikkert et par til. Vi skjønner hva dere driver med. La oss komme oss gjennom Paradise Hotel sammen! Og blir det for mye for dere kan dere jo bare kline til med det temaet som ville gledet de fleste; Hunger Games!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s